SNACKBAR & IJSSALON HENNIE RIS

SNACKBAR & IJSSALON HENNIE RIS Heerlijk eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 786 beoordelingen
28 sep 2020 om 20:47 Op het ijs na qua geen lepels, te harde chocolade en te weinig discodip.. voor de rest hebben we niks te klagen
26 sep 2020 om 8:17 Na 1,5 uur wachten gebeld en toen waren er nog 4 bestellingen voor ons en zou het nog 30min duren. Wij bestellen hier NIET weer.
25 sep 2020 om 22:47 Helaas word de saus die erbij besteld is altijd of vergeten of het is de verkeerde
25 sep 2020 om 15:10 Had 2 gehaktballen. Helaas was er 1 niet goed. Deze was aan 1 kant hard en zag er vergaan uit Daarnaast komt het eten een half uur later dan was afgesproken
20 sep 2020 om 21:11 Dikke prima
19 sep 2020 om 8:07 Zoals altijd dikke prima en op de aangegeven tijd! Wij bestellen hier altijd op vrijdag met late dienst! Heerlijk nooit klachten gehad behalve dat de patat soms iets te zout is verder ga zo door
13 sep 2020 om 22:13 Top *****
12 sep 2020 om 16:08 Sneller geleverd dan eerst aangegeven werd (45min), heerlijke kruiden op goed gebakken patat!
12 sep 2020 om 0:25 De karbonaat was goed gebakken en erg lekker, dank je wel Rowena En de patat was ook goed.
11 sep 2020 om 15:44 Bezorgtijd 20-30min langer dan aangegeven
11 sep 2020 om 10:38 Een uur en een kwartier later eten gekregen, niet eens alles gekregen wat besteld was. Terwijl het 100 meter verder bezorgt moest worden.. Schandalig
10 sep 2020 om 19:28 Ik kreeg een sms dat het er met 39 minuten zou zijn. Vervolgens was het er na een uur nog steeds niet. Toen ik belde zei ze dat het er met 10 minuten zou zijn en heb ik als nog 20 minuten extra moeten wachten. Erg slecht en zeker niet wat ik gewend ben